Westerse AstrologieVedische, Indiase Astrologie of JyotishSoftware voor Vedische Astrologie of JyotishMahabote: Birmaanse Astrologieboekchinees.jpg (2186 bytes)Uitgeverij van boeken over Westerse en Vedische Astrologie en GedichtenbundelsBalinese AstrologieDe astroloogInformatie over Gedichtenbundelsenneagram.jpg (2542 bytes)zonnetempel2.jpg (2538 bytes)voorspellingen.jpg (2870 bytes)astronomie.jpg (2428 bytes)chinees.jpg (3084 bytes)fengshui.jpg (3175 bytes)ziwei.jpg (2758 bytes)ninestarki.jpg (2395 bytes)hopo.jpg (2012 bytes)online boekwinkel.jpg (2918 bytes)links.jpg (2013 bytes)advaita.jpg (1645 bytes)

ASTROLOGISCHE RAPPORTEN:  WESTERS OF VEDISCH

afbmandala.JPG (34759 bytes)


DOOR DE ASTROLOOG GESCHREVEN RAPPORTEN

Hoofdlijnrapporten geven zoals de naam al aangeeft de hoofdlijnen weer van de horoscoop. Het zijn beknopte rapporten door mij geschreven (dus geen computerrapporten) van 2 A4.

Op het aanvraagformulier van het hoofdlijnenrapport wordt gevraagd om achtergrondinformatie. In ieder geval is achtergrondinformatie over belangrijke onderwerpen als relaties en werk wenselijk.   

Hoofdlijnrapporten worden als bijlage bij een email bericht verzonden binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling.   

SCHRIFTELIJK RAPPORT (WESTERS)

In dit rapport van 2 A-4 wordt op een beknopte manier aandacht gegeven aan je sterke en zwakke punten. Wat zijn je sterke punten en hoe kun je die zo goed mogelijk benutten? Wat zijn je zwakke punten en hoe kun je daar het beste mee omgaan? Het rapport bevat een karakteranalyse, maar bevat geen voorspellingen. Wel geeft het meer inzicht in je innerlijke drijfveren. 

Het is geen computerrapport maar wordt geschreven door de astroloog drs. Roeland de Looff. De kosten zijn Euro 65.

Je kunt het bestellen door op deze tekst te drukken en het online formulier in te vullen.

SCHRIFTELIJK RAPPORT (INDIAAS)

In dit astrologische rapport van 2 A-4 wordt op een beknopte manier een overzicht gegeven van de belangrijkste inhouden van je Vedische (Indiase) horoscoop. Aandacht wordt geschonken aan je sterke en zwakke punten. Ook wordt aangegeven hoe je de zwakke punten kunt neutraliseren bijv. door het dragen van bepaalde stenen, chanten van mantra's kleuren of het toepassen van gedragsmethoden.

Tevens wordt aangegeven in wat voor planeetperiode je zit en wat deze periode voor specifieke mogelijkheden biedt. De kosten zijn Euro 70. Dit rapport wordt geschreven door drs. Roeland de Looff. 

Je kunt het bestellen door op deze tekst te drukken en het online formulier in te vullen.

VERSCHIL TUSSEN WESTERS EN VEDISCH (INDIAAS) RAPPORT

Het Westerse rapport richt zich vooral op psychologische achtergronden en zal vanuit die invalshoek aanbevelingen doen.
De aanbevelingen in het Vedische (Indiase) astrologische rapport richten zich vooral op de Vedische behandelmethoden (o.a. voor jou geschikte kleuren, stenen, mantra's en gedragsmethoden). 


ENGELSTALIGE COMPUTERRAPPORTEN

VEDISCH ASTROGISCH COMPUTER RAPPORT VAN JE EIGEN HOROSCOOP (ENGELSTALIG)

Dit Engelstalige computerrapport op basis van Vedische Astrologie wordt geleverd als een Word file die als email attachment aan je wordt toegezonden. Als je wilt kun je het zelf uitprinten. De omvang is ongeveer 40 pagina's A4. Het omvat je Vedische horoscoop, een aantal Vedische harmonische horoscopen en een overzicht van planeetperiodes.

Ongeveer de helft van het rapport bestaat uit interpretatieve teksten (over wat het betekent als een bepaalde planeet of huisheer in een bepaald huis staat).

Aangezien dit rapport met de computer is gemaakt kan het een analyse die gemaakt wordt door een astroloog niet vervangen. Het kan tegenstrijdigheden en onduidelijkheden bevatten. Een goede Vedische astroloog zal dergelijke tegenstrijdigheden tot harmonie brengen. Een computer kan dat niet. Toch geeft het een indruk van hoe je Vedische (Indiase) horoscoop eruit ziet en wat dit betekent.

De toon van de teksten is soms hard. Dit overeenkomstig de aard van de Vedisch klassieke teksten die in Westerse ogen soms ongenuanceerd zijn.

Dit produkt is aan te raden voor mensen die voor weinig geld een indruk willen krijgen van wat hun Vedische horoscoop behelst.

De kosten zijn Euro 10.

Je kunt dit rapport bestellen door op deze tekst te drukken en het online formulier in te vullen.

RELATIE COMPUTER RAPPORT (WESTERSE ASTROLOGIE, ENGELSTALIG)

Dit Engelstalige computerrapport geeft inzicht in de sterke en zwakke punten van je relatie. Het geeft aan wat vanzelf gaat en waarop gelet moet worden. Het rapport wordt gemaakt op basis van jullie Westerse horoscopen.

Het rapport omvat:

- De tekeningen van beide horoscopen.

- Computerinterpretaties van beide (Westerse) horoscopen

- Uitspraken over hoe de astrologische energie├źn op elkaar inwerken.

Het totaal aantal uitspraken is ongeveer 130. 

Bij iedere uitspraak wordt vermeld op welk planeetverband deze is gebaseerd.

De uitspraken zijn allemaal waar maar worden niet met elkaar in verband gebracht of samengevat. Dat laatste is het werk van een astroloog. 

De rapporten worden doorgemaild als pdf (Adobe) documenten. 

De kosten zijn Euro 23.

Je kunt dit rapport bestellen door op deze tekst te drukken en het online formulier in te vullen.

INDIVIDUEEL COMPUTER RAPPORT (WESTERSE ASTROLOGIE, ENGELSTALIG)

Dit Engelstalige computerrapport geeft inzicht in de sterke en zwakke punten van je individuele horoscoop. Het geeft aan wat vanzelf gaat en waarop gelet moet worden. Het rapport wordt gemaakt op basis van je Westerse horoscoop.

Het rapport omvat:

- De tekening van je Westerse horoscoop.

- Computerinterpretaties van je Westerse horoscoop

Het totaal aantal uitspraken is ongeveer 40. 

Bij iedere uitspraak wordt vermeld op welk planeetverband deze is gebaseerd.

De uitspraken zijn allemaal waar maar worden niet met elkaar in verband gebracht of samengevat. Dat laatste is het werk van een astroloog. 

De toon van de teksten is duidelijk en tegelijk genuanceerd.  

De rapporten worden doorgemaild als pdf (Adobe) documenten. 

De kosten zijn Euro 7.

Je kunt dit rapport bestellen door op deze tekst te drukken en het online formulier in te vullen.

Privacy statement
Westerse Astrologie , Horoscoopanalyses , Schriftelijke en Email Cursussen Astrologie , Beroepsopleiding Astrologie , Indiase, Vedische Astrologie , Tibetaanse Astrologie , Cursus Chinese Astrologie , Artikel Chinese Astrologie , Chinese Astrologie Zi Wei Dou Shou , Birmaanse Astrologie: Mahabote , Balinese Astrologie , Uitgeverij , Gedichten , LinksSoftware voor Vedische Astrologie , Astronomie voor Astrologen , Enneagram, Astrologie en de Horoscoop , De Maan in de Astrologie, De Indiase Maandierenriem , Ayurveda en de Vedische horoscoop , Bouw je eigen Zonnetempel , Persoonlijke Voorspellingen, Maak online je eigen Chinese Vier Pilaren Horoscoop , Feng Shui, Feng Shui en stedebouw, Online Astrologische Boekwinkel, Advaita.