Westerse AstrologieVedische, Indiase Astrologie of JyotishSoftware voor Vedische Astrologie of JyotishMahabote: Birmaanse AstrologieConsulten voor de analyse van je Westerse en Vedische horoscoopOpleidingen in Westerse, Vedische en Birmaanse AstrologieUitgeverij van boeken over Westerse en Vedische Astrologie en GedichtenbundelsBalinese AstrologieDe astroloogInformatie over Gedichtenbundelsenneagram.jpg (2542 bytes)zonnetempel2.jpg (2538 bytes)voorspellingen.jpg (2870 bytes)astronomie.jpg (2428 bytes)chinees.jpg (3084 bytes)

Spirituele sites

Astrologie sites ] Spirituele Startpagina's ] [ Spirituele sites ] 

ALGEMEEN SPIRITUELE SITES

Als je zelf een spirituele site hebt en je hebt interesse in het uitwisselen van een link stuur een email naar: roeland@dirah.nl 


Non dualiteit en wetenschap Site over mijn boek over non dualiteit en de relatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Naturalistische spiritualiteit Mijn site over een spiritualiteit die zijn inspiratie vindt in de eenheid zoals die zich manifesteert in de natuur.

Hypnotherapie Gouda Site over consulten hypnotherapie.

Ananda nl  Nieuwe tijdswinkel in Haarlem en webwinkel in edelstenen en kristallen.

Mystical Fantasy Fair 3 daags festival dat in Heeswijk Dinther (Brabant) gehouden wordt. 

Het Bewuste Pad  Spirituele trainingen, consulten, aardehealing en new earth.  

Inzichtkaarten Kaarten die inzicht geven in je situatie.

Meditatiecentrum Zwolle

Spiegelbeeld Spiritueel maandblad, waarin diverse spirituele onderwerpen worden behandeld.

Irida Webshop Het grootste online assortiment edelstenen van de Benelux! Edelstenen, mineralen, kristallen, edelsteensieraden, kado artikelen 

De Groene Kamer  Praktijk voor Reiki behandelingen en -cursussen in Arnhem. Jeannette Sanders erkend Reiki Master/ Reiki Ryoho Nederland

Feng Shui advies Slatius Feng Shui voor Feng Shui advies     

De verlichte borderliner Web log over non dualiteit.

Pamela Kribbe Site met bijzonder boeiende gechannelde lezingen en geluidsfragmenten over onder andere lichtwerk en heling. Zelf haal ik bijzonder veel inspiratie uit deze site.

Dora Vermanen Cursussen, coaching en consulten voor  een optimale balans tussen lichaam en geest o.a. zelfontdekking, intuitief tekenen en tarot.

Europa Ayurveda College Ayurveda centrum voor natuurlijk genezen: opleiding en cursussen.   

Ayurvedic studies Nederlandse vestiging van een internationale opleiding voor ayurveda

Eugene van Grinsven Praktijk voor klassieke homeopathie, reiki en natuurgeneeskunde.

Peter den Haring Coaching op tal van gebieden, tarot, astrologie, mediation, relatietherapie, aura lezen en schoonmaken en meer.

Als je zelf een spirituele of astrologische site hebt en je hebt interesse in het uitwisselen van een link stuur een email naar: roeland@dirah.nl

DE STERRENHEMEL IN JE SLAAPKAMER

slaapkamerdonker.jpg (52909 bytes)Enige tijd geleden heb ik een sterrenhemel laten aanbrengen door de Glow specialist uit Den Haag.

Hij plaatst een bol in de slaapkamer die een ware projectie van de sterrenhemel in de slaapkamer laat zien. Vervolgens brengt hij met een speciale techniek de sterren op het plafond aan. Deze blijven gedurende de hele nacht zichtbaar. Een prachtig gezicht.

Overdag is er vrijwel niets te zien. Maar wanneer het donker is des te meer.

Mensen die dit unieke produkt bestellen via de Dirah Academie krijgen een korting van 5%. Je stuurt een mailtje naar roeland@dirah.nl en ontvangt dan een code waarmee je bij de glowspecialist de korting kunt krijgen.

Een voorbeeld van de prijzen: een plafond van ten hoogste 15 m2 kost Euro 99 plus Euro 0,18 per km. gerekend vanaf Den Haag. Ik kan dit produkt van harte aanbevelen!   

Astrologie sites ] Spirituele Startpagina's ] [ Spirituele sites ]